Algemene Leveringsvoorwaarden voor Ticketverkoop Dichtersfestival:

  1. Aankoop: De aankoop van tickets voor het Dichtersfestival wordt beschouwd als een aanvaarding van deze Algemene Leveringsvoorwaarden.

  2. Beschikbaarheid: Tickets zijn beschikbaar via online verkoop op de website van het Dichtersfestival en aan de zaal.

  3. Prijs: De prijs van de tickets is inclusief toegang tot het Dichtersfestival en is exclusief eventuele verzend- of administratiekosten.

  4. Betaling: Betaling van de tickets moet plaatsvinden bij het plaatsen van de bestelling.

  5. Annulering door organisatie: In het geval van annulering van het Dichtersfestival door de organisatie, zullen kopers hun ticketprijs terugbetaald krijgen.

  6. Wijzigingen: De organisatie behoudt zich het recht voor om het programma en de locatie van het Dichtersfestival te wijzigen.

  7. Verkoop: Tickets zijn niet-overdraagbaar en mogen niet worden verkocht of doorgegeven aan derden voor commercieel gebruik.

  8. Toegang: Het is de verantwoordelijkheid van de bezoeker om op tijd aanwezig te zijn voor het Dichtersfestival en een geldig ticket te hebben.

  9. Verantwoordelijkheid: De organisatie is niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal van tickets en het is de verantwoordelijkheid van de bezoeker om ervoor te zorgen dat hun ticket veilig is bewaard.

  10. Privacy: De organisatie respecteert de privacy van de kopers en zal de verstrekte informatie enkel gebruiken voor de verkoop en verzending van tickets en niet doorgeven aan derden.